Over ons


Al ruim 30 jaar wordt “De Graanbeurs” uitgebaat door de familie Meesen-Loof. Het karakteristieke pand uit 1560 heeft verschillende bestemmingen gehad, maar 1 ding is altijd hetzelfde gebleven: de gastvrijheid en culinair genieten. Jarenlang had De Graanbeurs ook een hotel-functie maar toen de 2de generatie het stokje overnam is deze functie komen te vervallen en is alles op alles gezet om middels een flinke verbouwing een gezellig, bourgondisch restaurant te creëren.

Vanaf ca. 2007 tot heden onderging de zaak diverse aanpassingen en restauraties, inmiddels in handen van de 3de generatie. Niels & Nicolette Meesen-Loof lieten in 2010 de buitenkant van het inmiddels monumentale pand restaureren zodat het straatbeeld bepalende pand het karakter terug kreeg uit de tijd van de Axelse “boerenmarkt” die er gehouden werd.

Het interieur is de laatste jaren aangepakt maar altijd stond 1 ding voorop: De uitstraling, de gezelligheid en het ongedwongen karakter moeten behouden blijven.

Tot op de dag van vandaag word u verwelkomd voor een heerlijk diner, een lunch of voor een drankje. De keuze is ruim, de kaart bied ook diverse koffie’s, soorten thee en een zeer ruime bierkaart.

Welkom in Brasserie Restaurant De Graanbeurs

Niels & Nicolette