M.u.v. de pasta’s serveren wij onze hoofdgerechten met friet en bijpassende garnituren.
Hoofdgerechten
-
Hoofdgerechten vis
-
GEBAKKEN PALING€ 35.95
-
onze specialiteit!
-
ROGVLEUGEL€ 25.95
-
aanrader!
-
SCAMPI€ 23.95
-
9 stuks - lookroomsaus - tomaat - ui
-
ROODBAARSFILET€ 28.50
-
saustip: mosterdsaus
-
ZALMFILET€ 23.95
-
saustip: dillesaus
-
Hoofdgerechten vlees
-
FILET PUR€ 23.95/28.95
-
150 gram of 200 gram van Belgisch rund
-
LAMSFILET€ 27.50
-
gelakt met een marinade van honing, mosterd en tijm + € 1.50
-
KALFSENTRECOTE€ 27.50
-
ca. 250gr. saustip: mosterdsaus
-
GEVULDE KIPFILET€ 23.95
-
zongedroogde tomaat - basilicum mozzarella - prosciutto
-
SATÉ VAN DE HAAS€ 20.95
-
salade - atjar - uitjes - satésaus
-
SUPPLEMENT FRIET€ 4.75
-
MAYONAISE€ 1.25
-
TARTAARSAUS€ 1.50
-
KRUIDENBOTER€ 2.50
-
SAUZEN€ 3.50
-
pepersaus - satésaus - champignonroomsaus - gebakken champignons - stroganoffsaus - mosterdsaus - dillesaus
-
Pastas
-
PASTA GEROOKTE ZALM EN SCAMPI€ 22.95
-
lookroomsaus - tomaat - pijnboompitjes parmezaan - rucola
-
PASTA BOLOGNESE€ 18.95
-
bolognese - rucola - parmezaan pijnboompit
-
PASTA CARBONARA€ 18.95
-
roomsaus - spekjes - rucola parmezaan - pijnboompitjes