Wild suggesties
-
Voorgerechten
-
WARM GEROOKTE WILDE ZALM€ 17.95
-
Garnituren van biet - zalmeitjes - frisse dressing - mesclun
-
DUO VAN WILD€ 15.95
-
Everzwijnpaté - veenbessen - wildkroket - sriracha mayonaise - spekcrumble – toast
-
CARPACCIO VAN GEROOKTE EENDENBORST€ 16.95
-
Appelmayonaise - mesclun - granaatappelpitjes - witte chocolade - Granny Smith appel
-
Hoofdgerechten
-
EENDENBORSTFILET€ 25.95
-
Op de huid gebakken – rodeportsaus
-
HERTENBIEFSTUK€ 27.95
-
Wildsaus
-
FAZANTFILET€ 24.95
-
Rodeportsaus – champignons
-
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en seizoensgroenten
-
Nagerecht
-
WINTERCAKE€ 9.95
-
Kaneelijs - stoofpeer